Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Spellen > Slender

Slender

Echter pure horror kunt u beleven met deze horror game die Slender heet. In het spel is een van de hoofdfiguren een enge man of figuur die kleine kinderen ontvoert en ook vermoord. Het is werkelijk erg angstaanjagend en u moet stalen zenuwen hebben als u deze gratis game gaat spelen.

Een klein meisje in het bos.

Als u het spel start komt u tot de ontdekking dat u een jong meisje bent. Een jong meisje dat een achttal brieven moet vinden in het bos. En een klein meisje dat snel buiten adem is en dus niet snel kan weg rennen. Een klein meisje dat er niet van houdt om in een groot en donker bos te zijn. Echter ook een klein meisje dat weet hoe belangrijk het is om alle acht briefjes te vinden in het donkere bos. Angstig ga je op zoek.

Het gevaar!

Waar het spel eerst saai lijkt, verandert alles na het vinden van het eerste briefje. Nu komt de enge man (Slender) op het tooneel. De slender man kan ieder moment te voor schijn komen om het meisje goed te laten schrikken. Het is werkelijk spookachtig eng. De Slender man kan immers overal tevoorschijn komen. Enge muziek en de meest enge geluiden komen uit de boxen. En het is de kunst om uit de handen van de slender man te blijven. Wacht daarom niet met wegrennen als je hem ziet. Als hij je te pakken heeft is het game over. En dat is natuurlijk niet wat je wilt.
Zorg ervoor dat je alle acht de brieven krijgt zonder dat de slender jou te pakken krijgt.

Waar kun je slender mee vergelijken?

Slender the horror game is te vergelijken met Amnesia de dark descent. Alleen is Slender the horror game een stuk enger! Zorg er dus voor dat je stalen zenuwen hebt als je dit spel gaat spelen. Anders kun je maar beter niet beginnen met het spelen van dit spel.

De rating van Slender the horror game.

Op het gebied van het spel en de grafische weergaven scoort Slender the horror game niet zo hoog. Echter op het gebied van spel beleving en ook op het gebied van kriebels in de buik van angst, scoort Slender the horror game uitstekende. Het is een geweldige spel om even totaal wat anders te spelen.

Wacht niet langer en download Slender the horror game gewoon om een spannende avond, middag of ochtend te hebben.


Download Slender gratis via onderstaande link.Download: http://slendergame.com/download.php

Vorige paginaSlender 1