Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Spellen > Battlefield 1942

Battlefield 1942

Battlefield 1942 is er al tien jaren. En nu is deze game ook beschikbaar als digitale download! Geweldig toch?!
Met Battlefield 1942 herbeleeft u de grootste oorlog die er ooit in de geschiedenis is geweest. Strijden en vechten in NormandiŽ, met een tank door Afrika gaan of als piloot verchten in de lucht met een gevechtsvliegtuig. Kies de wapens zorgvuldig en spring dan midden in een groot vuurgevecht. Grote bazookaís, slagschepen, boten, helicopters en andere wapens staan tot uw beschikking om het gevescht aan te gaan. Denk strategisch en win deze geweldige Battle!

Enkele opties van Battlefield 1942:
Vecht in alle wreld delen van de south pacific tot aan west europa en noor afrika. Ontdek de smaak van victorie!
Kies een juist wapen en kies een slagveld om daarna het gevecht aan te gaan.

Veel gestelde vragen over Battlefield 1942!
Is dit een nieuwe versie van Battlefield 1942 vragen veel menzen zich af. Dit is echter het originele spel en nu voor het eerst digitaal beschikbaar op de website van Origin.
Wat zijn de kosten van Battlefield 1942 is een andere vraag die we vaak horen. Iedereen moet nu het de tiende verjaardag van dit spel is de mogelijkheid krijgen om dit spel gratis te spelen. Het kost dus niets!

Is het mogelijk om online tegen anderen te spelen die de originele disc versie hebben is een vraag van een van de nieuwe gebruikers. Dit is helaas niet mogelijk. U kunt alleen tegen spelers spelen die met eenzelfde versie spelen. Dus niet met een disc versie.

Wacht niet langer en download nog vandaag dit geweldige spel. Ontdek hoe de battlefield 1942 oude tijden laat herleven en u uw strategische en tactische inzichten moet inzetten om te winnen. Kies de juiste wapens en voertuigen en selecteer een scenario waar u het gevecht wilt gaan uitvechten.
Download Battlefield 1942 vandaag nog.


Download Battlefield 1942 gratis via onderstaande link.Download: http://battlefield.play4free.com/en/

Vorige paginaBattlefield 1942 1