Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > Virtualbox

Virtualbox

Virtualbox is een computer programma waarmee u een ander besturing systeem kunt laten draaien binnen een ander besturing systeem. U kunt bijvoorbeeld linux of unix laten draaien binnen windows. Of een mac stuurprogramma binnen een windows omgeving. De basis van dit computer programma is virtualisatie. U kunt virtual box downloaden voor verschillende besturing systemen en in verschillende talen installeren nadat u het heeft gedownload.

Enkele besturingssystemen die werken met virtualbox zijn Windows XP, Mac, Linux, OS/2, Solaris en Unix. Het software programma is geschreven in C++, C en x86 asembly.
De oorsprong van dit virtualisatie software pakket ligt in Duitsland bij het software bedrijf Innotek. Tegenwoordig is Oracle de eigenaar. Virtualbox is vooral populair om een linux platform te realiseren binnen een windows omgeving. Volgens peilingen is het het derde populairste programma hiervoor.
Er zijn verschillende versies en er komen nog steeds nieuwe versies op de markt van virtualbox. Het programma wordt dus nog steeds verder ontwikkeld.

Virtualbox is een populaire software tool die u kostenloos kunt downloaden en gebruiken. Het is erg gemakkelijk als u meerdere besturingssystemen binnen een ander besturing systeem wilt gaan gebruiken of al gebruikt. Door de flexibiliteit hoeft u niet helemaal om te schakelen naar het andere besturing systeem, maar kunt u gewoon een nieuw venster openen binnen uw huidige besturingsysteem. Het is werkelijk gemakelijk en goed te gebruiken.

Download nog vandaag de gratis software virtualbox en ontdek de vele voordelen die u dank zij deze prachtige software tot uw beschikking krijgt. Het is gemakkelijk en ook eenvoudig in het gebruik.

Als u vandaag nog de software download dan zult u al snel de vele voordelen die Virtualbox voor u biedt ontdekken. Gemakkelijk in gebruik en ook flexibel! U kunt nu van besturingssysteem naar besturingssysteem wisselen zonder de computer opnieuw op te starten of een compleet andere computer aan te doen.


Download Virtualbox gratis via onderstaande link.Download: http://https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

Vorige paginaVirtualbox 1