Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > Tweetdeck

Tweetdeck

Tijden veranderen en nieuwe zaken ontwikkelen zich. Zo ook het internet met social media met onder andere twitter en facebook. Om deze nieuwe communicatie middelen beter te beheren is er ook veel software ontwikkeld, waaronder Tweetdeck. Tweetdeck is een stuk gratis software om uw social media activiteiten te beheren. Zo kunt u tweets plaatsen en ook alle berichten inlezen. Niet alleen van twitter, maar ook van facebook en linkedin. En dat is natuurlijk wel gemakkelijk.

Ook kunt u met tweetdeck berichten in de toekomst plaatsen. Dit gebeurt dan volledig automatisch. U hoeft dus niet iedere dag een bericht te typen naar uw volgers. U kunt dit in een keer doen en tweetdeck alle berichten laten verspreiden, beetje bij beetje op iedere gewenste dag en tijdstip. Dit is ideaal als u een campagne in de toekomst doet. U hoeft dan niet bang te zijn dat u een bericht vergeet te plaatsen.
Twitter was zelf erg gecharmeerd van de gratis software tweetdeck en heeft deze ook opgekocht om als losse applicatie te gebruiken.

Als u de software heeft gedownload en gaat gebruiken ziet u verschillende rijen. Rijen met berichten van uw vrienden en de twitteraars die u volgt. Met een grote knop kunt u snel tweets plaatsen en ziet u ook de tweets waarop u zich heeft geabonneerd. Het ziet er erg mooi en verzorgd uit.

Als u veel twittert kunnen wij u tweetdeck aanraden. Het is een mooie software tool die het twitteren een extra dimensie geeft.


Download Tweetdeck gratis via onderstaande link.Download: http://www.tweetdeck.com

Vorige paginaTweetdeck 1   Tweetdeck 2