Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > Steam

Steam

Met Steam heeft u toegang tot een totaal platform van online games. Een geweldige applicatie om te browsen in alle verschillende spellen en games die er zijn. Een gratis extra exemplaar of aanbiedingen van software vind u op Steam.

Illegaal downloaden is passe!

Steam is een programma dat software game ontwikkelaars helpt om te voorkomen dat er teveel illegale versies worden gedownload van het internet. De software is compleet gratis voor de bezoekers en er zijn al spellen online op Steam vanaf een paar euro.

Uw games updaten?

Alles verloopt vlekkeloos bij steam. Ook als uw download wordt onderbroken kunt u deze later altijd weer hervatten. U kunt gemakkelijk online gaan shoppen voor verschillende spellen en games.

Welke spellen vind u op Steam?

Er zijn veel spellen van electronic arts (ea games), ubisoft en valve. Ook zijn er tal van kleinere software producenten die hun games aanbieden op Steam. Er zijn veel leden bij Steam en dat is dus een perfect distributie kanaal voor de game ontwikkelaars. U kunt ook chatten met mede gebruikers van Steam, waardoor u kunt vragen of een specifiek spel de moeite waard is.

Steam is een uitstekend platform!

Als u nog niet wilt weten welk spel u wilt gaan aanschaffen, dan kunt u uitstekend kiezen om voor Steam te kiezen en hier de verschillende spellen en games te bekijken. Zodra u een geschikt spel ziet kunt u deze downloaden en gaan spelen. Simpel, snel en gemakkelijk!

Wacht niet langer en ontdek nog vandaag de mogelijkheden van Steam!


Download Steam gratis via onderstaande link.Download: http://store.steampowered.com/about/

Vorige paginaSteam 1