Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > Powerpoint Viewer 2010

Powerpoint Viewer 2010

Krijgt u regelmatig powerpoint presentaties toegezonden om deze te bekijken? Of komt het wel eens voor dat u een powerpoint presentatie download en dan geen powerpoint programma heeft geÔnstalleerd of er op dat moment geen toegang tot heeft? Dan is het goed om te weten dat er een programma is dat powerpoint viewer 2010 heeft.

Met powerpoint viewer 2010 kunt u alle presentaties die zijn opgemaakt voor powerpoint bekijken. Of het nu om de oude versies gaat of de meest nieuwe versies van powerpoint. Het is goed om te weten dat u de presentaties alleen kunt bekijken. U kunt er dus geen wijzigingen in maken of iets veranderen. Het is een viewer! Geen editor.

De presentaties van powerpoint kunt u nu dus toch bekijken op uw computer of laptop. Ook voor het geven van een presentatie kunt u hier gebruik van maken.

Powerpoint viewer 2010 is een lichte applicatie die alles duidelijk weergeeft en ook de oudere powerpoint versies ondersteunt.
Het is altijd gemakkelijk om dit programma op uw computer te hebben staan. Wij weten ook zeker dat u hier veel plezier aan zult beleven. U kunt powerpoint viewer 2010 snel en gemakkelijk downloaden.


Download Powerpoint Viewer 2010 gratis via onderstaande link.Download: http://www.microsoft.com/nl-nl/download/details.aspx?id=13

Vorige paginaPowerpoint Viewer 2010 1