Volg ons op Twitter

Categorieën

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > Media Player Codec Pack

Media Player Codec Pack

Door gebruik te maken van de media player codec pack krijgt u een compleet pakket stuur programma’s voor uw windows media player. De windows media player zit op iedere computer geďnstalleerd en met de media player code pack ontstaan er veel meer mogelijkheden en worden ook veel meer formaten van video’s ondersteunt. 

De media player codec pack is helemaal gratis en kan door iedereen worden gedownload. Iedereen kan er dus voor zorgen dat de windows media player verder wordt uitgebreid en meer mogelijkheden heeft dan zonder het media player codec pack.
Vooral personen die veel films downloaden of van andere mensen krijgen komt het nogal eens voor dat het betreffende formaat niet voorkomt in de media player die standaard op de computer staat. En dan is het dus handig om het media player codec pack te installeren om zo toch een goede ondersteuning te krijgen van alle formaten. Op deze manier kunt u uw woonkamer alsnog omtoveren tot een bioscoop. Met de media player code pack breidt u het aantal videoformaten uit met de volgende formaten : DivX, XviD, x264, h.264, AVI, MKV, OGM, MP4, AC3, DTS, AAC, APE, FLAC, TTA, WV, OGG, Vorbis, MO3, IT, XM, S3M, MTM en MOD.

Het media player codec pakket is eigen een must om van windows media player een geschikte video player te maken. Door de grote verscheidenheid aan video formaten moet men een video payer hebben die ook alle videoformaten ondersteunen. Door het aantal videoformaten te vergroten met het media player codec pakket ontstaan er meer mogelijkheden voor de windows media player. Deze ondersteunt standaard namelijk te weinig videoformaten.


Download Media Player Codec Pack gratis via onderstaande link.Download: http://download.cnet.com/Media-Player-Codec-Pack/3000-13632_4-10749065.html?part=dl-&subj=dl&tag=button

Vorige paginaMedia Player Codec Pack 1