Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > Daemon Tools Lite

Daemon Tools Lite

Met Daemon Tools kun je heel eenvoudig een virtuele CD/DVD/HD-DVD/Blu-ray drive aanmaken, zodat je onder andere IMG, ISO, NRG en vele andere image bestanden in kunt laden zonder dat je deze op een CD of DVD hoeft te branden.

Doordat je geen echte CD/DVD/HD-DVD/Blu-ray gebruikt, maar een bestand dat op je PC staat, is Daemon Tools tot 50x sneller dan een normale drive.

Zorg er wel voor dat je bij de installatie de vinkjes uitzet als je geen Daemon Tools Searchbar in Internet Explorer wilt hebben.

Als je Daemon Tools hebt geÔnstalleerd zie je een pictogram in je system tray (zie screenshot hieronder). Door met rechts op het pictogram te klikken kun je je image mounten (inladen). Het is tevens mogelijk om meerdere virtuele drives aan te maken.

Daemon Tools is een zeer goed en vooral simpel programma dat goed zijn werk doet. Het programma is volledig gratis (de Lite versie) en is ook in het Nederlands verkrijgbaar. Het enige nadeel is dat het programma een extra Toolbar wil mee installeren als je dit niet uitvinkt.


Download Daemon Tools Lite gratis via onderstaande link.Download: http://www.daemon-tools.cc

Vorige paginaDaemon Tools Lite 1