Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > Bluestacks app player

Bluestacks app player

Met de bluestacks app player kunt u virtueel android programmaís gebruiken. De android bestanden worden omgezet door het gratis programma bluestacks app player. Het is nu mogelijk om uit de verschillende onlinemarkets als google play store app programmaís te downloaden met de bluestacks app player op uw computer. Ook kunt u gebruik maken van de app bluestasck cloud connect. Op deze manier kunt u de bestanden en apps van uw computer synchroniseren met die van uw smartphonen (en andersom). Dit is een goede manier om de bestanden gelijk te krijgen.

Met de bluestacks app player kunt u dus applicaties die eigenlijk voor een telefoon (smartphone) zijn gemaakt ook op uw computer plaatsen, gebruiken en uittesten. Dit is soms net iets gemakkelijker. En als alles goed werkt kunt u dus met de bluestack cloud connect de bestande overzetten naar uw smartphone. Dit gebeurt snel, eenvoudig en gemakkelijk.

De voordelen van de bluestacks app is vooral dat het synchroniseren van de apps erg gemakkelijk snel en goed gebeurt. U weet zeker dat dit correct gebeurt. En dat is natuurlijk erg belanrijk om op zowel uw computer als uw smartphone alles gelijk te hebben en houden. Daarnaast is de bluestacks app player erg fraai uitgevoerd. De bluestacks app player ziet er bijzonder gelikt uit en het is erg mooi om te zien hoe alles is gemaakt. 
Een minpuntje van de bluestacks app player is dat de apps helaas niet in de schermgrootte worden getoond die het eigenlijk moet zijn op uw computer.

Download de bluestacks app player en ontdek zelf de vele voordelen!


Download Bluestacks app player gratis via onderstaande link.Download: http://bluestacks.com

Vorige paginaBluestacks app player 1   Bluestacks app player 2