Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > Adobe Digital Editions

Adobe Digital Editions

Leest u veel boeken of andere documenten op uw computer? Dan is het misschien wel handig om een goede bibliotheek te hebben waarin alle boeken en documenten goed worden gearchiveerd. Met Adobe digital editions heeft u een stuk gratis software waarmee u uw ebooks kunt archiveren als in een bibliotheek. De groei en de opmars van de ebooks en digitale boeken in verschillende formaten maken een stuk software als adobe digital editions als onmisbaar. U kunt zo uw eigen digitale bibliotheek realiseren op uw computer of laptop.

Met adobe digital editions kunt u niet alleen al uw ebooks goed ordenen en sorteren op genre en alfabet, maar u kunt ook snel en gemakkelijk online boekenwinkels bezoeken. Hier kunt u dan digitale boeken bestellen of gaan huren voor een periode. Zo kunt u uw digitale bibliotheek laten groeien en snel over uw favoriete boeken beschikken. U hoeft niet meer lang te zoeken op uw computer naar dat specifieke bestand van het boek dat u nodig heeft en graag wilt lezen.

Er zijn helaas maar twee bestandsformaten die worden ondersteund door adobe digital editions. Dit is de PDF en ePUB. Andere bestandsformaten dienen eerst geconverteerd te worden naar een PDF of ePUB bestand voordat u het kunt opnemen in uw digitale bibliotheek.

Adobe digital editions is gemakkelijk in haar eenvoud en heldere menustructuur te gebruiken. Helaas ondersteund adobe digital editions maar twee bestandsformaten.
U kunt adobe digitals editions uitproberen door het programma te downloaden.


Download Adobe Digital Editions gratis via onderstaande link.Download: http://www.adobe.com/nl/products/digital-editions/download.html

Vorige paginaAdobe Digital Editions 1