Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Overig > 4Free video converter

4Free video converter

Met 4Free video converter is het mogelijk om met beperkte mogelijkheden video bestanden binnen een aantal clicks om te zetten naar een ander video bestandstype.

4Free video converter werkt volgens het klik and drag princiepe, je sleept een filmpje in het programma, kiest vervolgens waarna je wilt converteren en klikt vervolgens op start om het converteren te laten beginnen. Zelfs beginners kunnen doormiddel van dit programma zeer simpel video bestanden omzetten naar AVI, MPG, DIVX, MKV of meer.

Naast het converteren van bestanden heeft 4Free video converter ook een aantal leuke functies voor het bewerken van filmpjes. Je kunt bijvoorbeeld filmpjes bijsnijden, ondertiteling toevoegen of diverse effecten toevoegen. Voor een gratis te downloaden programma zijn er erg veel mogelijkheden die ook nog eens snel en simpel uit te voeren zijn we kunnen deze tool dus echt aanraden.

Er rust ook een klein nadeel aan deze tool en dat is dat niet alle bestandstypen gratis ondersteund worden. Het converteren naar bestandstypes voor bijvoorbeeld smartphones en consoles kan alleen tegen betaling terwijl dit met andere gratis programmas zoals Format Factory en Freemake Video Converter wel gratis kan.


Download 4Free video converter gratis via onderstaande link.Download: http://download.cnet.com/4Free-Video-Converter/3000-2194_4-75445183.html

Vorige pagina4Free video converter 1