Volg ons op Twitter

Categorieën

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Onderhoud > Dropbox

Dropbox

Uw harde schijf zit weer helemaal vol? Echter u wilt geen bestanden verwijderen en alles op dvd zetten of op een externe harde schijf wilt u ook niet. Tevens zijn het bestanden die u eigenlijk ook wel wilt delen met uw familie, vrienden of collega’s. Zo heeft u een hele stapel foto’s in een folder zitten die u eigenlijk nog aan uw vader en moeder of broer en zus wilt laten zien. Het was een mooi uitje. Ook zijn er een aantal bestanden voor uw werk waar u aan werkt in een projectgroep. Die bestanden moeten samen met de projectgroep worden aangepast. Het is wel makkelijk om dit met een vast bestand te doen in plaats van het steeds naar de hele groep verzenden van het bestand te doen of afspraken te maken om samen te komen.

Gelukkig is er dropbox! Dropbox is een cloud storage service waarmee u al uw bestanden kunt uploaden naar een beveiligde hosting ruimte. Het is dus een online opslagdienst voor bestanden. En deze bestanden kunnen van alles zijn. Het kunnen video’s zijn, tekstbestanden, foto’s, films, afbeeldingen of complete software programma’s. Het is ideaal om de bestanden op te slaan met dropbox.

Een groot voordeel van dropbox is, dat u anderen ook toegang kunt geven tot specifieke mappen of bestanden. Zo kan een complete groep mensen dus alle data in een keer ontvangen door in te loggen en de bestanden te bekijken. Ook kunnen ze wijzigingen maken en dan het nieuwe bestand in de dropbox map te plaatsen.

Ontdek nog vandaag de voordelen van dropbox.


Download Dropbox gratis via onderstaande link.Download: http://https://www.dropbox.com/downloading

Vorige paginaDropbox 1   Dropbox 2