Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Onderhoud > Calibre

Calibre

Uw eigen persoonlijke digitale bibliotheek realiseren? Geen groot stenen gebouw of een aparte kamer, maar een digitale bibliotheek op uw eigen computer of laptop. Met de sofware calibre is het nu eindelijk mogelijk. U kunt met de software uw boeken synchroniseren met uw ereader en uw computer. En natuurlijk kunt u de boeken ook gewoon op uw computer of laptop lezen. Wat mooi is aan calibre is, dat het software programma ook alle bekende ebook bestandsformaten weet te converteren. Zo ontstaat er een mooie collectie op uw computer. Calibre ondersteund de volgende bestandsformaten voor ebooks: LRF, RAR, ZIP, RTF, LIT, TXT, RTF, HTML, XHTM, EPUB, PDF, CBZ, CBR, MOBI, PRC, LRF

Het menu van de software calibre is erg eenvoudig en gemakkelijk te beheren. Ook is het eenvoudig om nieuwe ebooks te importeren inclusief alle relevante informatie, waar u op mocht zoeken. U kunt dan denken aan de naam van de schrijver, de title of het onderwerp. Met de ingebouwde ebook reader kunt u de boeken ook allemaal op uw computer of laptop lezen. Dat is wel prettig en gemakkelijk.

U kunt met calibre ook veel gratis ebooks importeren. Dat is natuurlijk wel fijn echter het is dan wel belangrijk dat u een goede computer heeft met veel ruimte om al deze boeken op te slaan. Zeker als het software programma calibre veel boeken moet converteren.

Calibre software is ideaal als u veel boeken op uw pc leest of op uw ereader. En de software is snel en gemakkelijk te downloaden.


Download Calibre gratis via onderstaande link.Download: http://calibre-ebook.com/download

Vorige paginaCalibre 1