Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Onderhoud > Advanced SystemCare Ultimate

Advanced SystemCare Ultimate

Advanced SystemCare Ultimate is een beveiliging en optimalisatie packet dat bijna iedere tool vervangt die je ooit nodig zult hebben om de pc te beschermen. Het is de vervanging van IObitís Advanced SystemCare. Het onderhouden van een PC of laptop kan een zaak zijn die je veel hoofdpijn bezorgd en kopzorgen.

Advanced SystemCare Ultimate is een beveiliging en optimalisatie suite die zowat elke tool die je ooit nodig zult hebben om uw pc met de beste omvat. Zij vervangt IObit's Advanced SystemCare met Antivirus 2013 als uitgebreide van het bedrijf beveiliging en optimalisatie suite. Iobit weet dit en heeft daarom Advanced SystemCare Ultimate ontwikkeld op een zodanige manier dat het eenvoudige is voor de beginnende gebruiker en ook krachtig genoeg voor de meer technische gebruiker.
In de Simpele modus kan Advanced SystemCare Ultimate uiterst eenvoudig werken. U kunt met een druk op de knop uw hele systeem scannen en optimaliseren zonder dat er met de instellingen wordt gerommeld.

De expert mode van Advanced SystemCare Ultimate is een stuk uitgebreider en geeft precies weer wat hij allemaal doet.
Enkele zaken die u met Advanced SystemCare Ultimate kunt doen :
- Malware Removal 

- Privacy Sweep

- Registry Defrag / Fix 

- Kwetsbaarheid Fix 

- Junk Files Clean

- Systeem Optimalisatie 

- Disk Scan 

- Defragmentatie

U kunt natuurlijk met Advanced SystemCare Ultimate ook een planning maken wanneer het moet draaien. Dit gebeurt op de achtergrond terwijl u uw eigen ding doet op de computer. Het is gemakkelijk om dit zo in te stellen, zo vergeet u namelijk nooit wanneer u de pc moet onderhouden. Alles wordt vanzelf gedaan terwijl u de computer gebruikt. Het Advanced SystemCare Ultimate is een uitstekend programma!

Turboboost met de Advanced SystemCare Ultimate is een modus die u kunt instellen als u aan het werk bent of gaat gamen. U kunt de pc dan vooraf instellen op het gebruik dat u heeft gepland die dag of avond.
Download nog vandaag Advanced SystemCare Ultimate.


Download Advanced SystemCare Ultimate gratis via onderstaande link.Download: http://www.iobit.com/advanced-systemcare-antivirus.html

Vorige paginaAdvanced SystemCare Ultimate 1