Volg ons op Twitter

Categorieën

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Muziek > Glennis Grace en Edwin Evers - Wil je niet nog 1 nacht

Glennis Grace en Edwin Evers - Wil je niet nog 1 nacht

De nieuwe single van Glennis Grace is een duet met Edwin Evers! Deze Nederlandstalige hitsingle “Wil Je Niet Nog 1 Nacht” is door Edwin geproduceerd die ook de tektst heeft geschreven: “Ik heb Glennis afgelopen zomer gevraagd of ze een demo wilde inzingen van een liedje waar ik mee bezig was. Ze zong het zo verschrikkelijk goed. Toen het klaar was waren zij en haar management zo enthousiast dat ze het uit wilden brengen. En dan heb je ineens een duet met een van de beste zangeressen van Nederland, dat is best grappig haha.”

Glennis Grace: “Toen Edwin mij belde dat hij een song voor mij had, was ik helemaal vereerd. En toen hij het nummer doorstuurde, werd ik laaiend enthousiast.”

Glennis Grace en Edwin Evers laten de opbrengst van de single ten goede komen aan de stichting ‘Stop Kindermisbruik’. Sinds 2010 is Glennis ambassadeur van deze stichting.

Bron: radio538.nl

Omdat de opbrengsten van deze geweldige single volledig ten goede komen aan de stichting ‘Stop Kindermisbruik’, willen we je vragen om de single niet alleen gratis te downloaden, maar ook te kopen.


Download Glennis Grace en Edwin Evers - Wil je niet nog 1 nacht gratis via onderstaande link.Download: http://www.youtube-mp3.org/#v=-WZL30A9cPQ

Vorige pagina