Volg ons op Twitter

Categorieën

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Muziek > Gers Pardoel - Ik neem je mee

Gers Pardoel - Ik neem je mee

Pardoel begon zijn carrière met rappen in muziekproducties van anderen. Onder meer op aanraden van zijn vriend Postman en tweelingbroer DJ Robbie Pardoel kocht hij alle benodigde apparatuur om zelf te werken aan zijn vaardigheden als muzikant/artiest.

In deze periode heeft hij veel "trainings"-tracks opgenomen, die direct als veelbelovend werden bestempeld.[bron?] Enkele hiervan zijn Gersterdam, Stijlen en Tot die tijd. Deze werden duizenden keren beluisterd op zijn MySpace- en Hyvespagina. Hij trad toen al op tijdens onder andere het Solarfestival in Roermond, in Outland Rotterdam, Off_Corso Rotterdam, Majestic-Vlaardingen, Tex Mex-Spijkenisse en Atak-Tilburg.

In 2009 werkte Pardoel samen met Sef en Big2. Het nummer Broodje Bakpao behaalde de eerste plaats in de Single Top 100 en de tweede plaats in de Top 40. Direct na Broodje Bakpao bracht hij via de So So Lobi-mixtape een track uit, "Op Zoek Naar De Symfonie".

Pardoel bracht op 14 oktober 2011 zijn eerste album 'Deze Wereld Is Van Jou' uit. In november 2011 scoorde hij zijn eerste #1 hit met 'Ik neem je mee'.

Haal je album nu via Bol.com: http://www.bol.com/nl/p/muziek/deze-wereld-is-van-jou/1000004011671898/index.html.

Bekijk de videoclip van Ik neem je mee.


Download Gers Pardoel - Ik neem je mee gratis via onderstaande link.Download: http://www.youtube-mp3.org/#v=UyTazPPWIKk

Vorige pagina