Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Multimedia > Virtual DJ

Virtual DJ

Wordt u de nieuwe Tiesto? De nieuwe Armin van Buuren? Het kan allemaal beginnen met het downloaden van Virtual DJ. Virtual DJ is een digitaal mengpaneel dat u op uw computer kunt bedienen. U kunt de draaitafels en langspeelplaten de deur uit gooien en nu alles mixen vanaf een MP3 formaat op uw eigen computer. U hoeft niet meer alles mee te nemen naar een optreden!

Het begint door twee muziek tunes te slepen naar de twee decks en dan de ene af te spelen en de andere er doorheen te mixen. Een echte DJ in wording! Gooi er een paar extra effecten bij in en ontdek hoe geweldig deze online draaitafl is. U kunt het zelfs direct online gaan streamen naar het internet.

De knoppen van Virtual DJ zien er geweldig uit en het scratchen doet u niet met de handen maar met de muis. Het is wel even oefenen voordat u het goed onder de knie heeft. Er zijn al veel betere online draaitafels. Toch is het een geweldige software om het mixen mee te starten. Het is gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te bedienen.

Snel een paar deuntjes door elkaar mixen tot een mooi geheel? Dan is de Virtual DJ uw tool. U kunt het opnemen nadat alles zo is gemixt dat u het geweldig vind. En het grote voordeel is dat u geen zware tassen meer mee hoeft te nemen met mengpanelen en tassen vol met zware platen.

Virtual DJ is top voor drag en drop van MP3 bestanden en een geweldige software om een mix mee online te gooien. Het gebruikersgemak laat echter soms wat te wensen over en dat is wel spijtig.

Download nog vandaag Virtual DJ en ontdek zelf alle mogelijkheden van deze online draaitafel.


Download Virtual DJ gratis via onderstaande link.Download: http://www.virtualdj.com/download/free.html

Vorige paginaVirtual DJ 1