Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Multimedia > Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro

Sony Vegas Pro is een videobewerkings programma waar vanaf heden ook een probeerversie van te krijgen is, natuurlijk willen wij van gratisdownloaden.net je deze kans niet mis laten lopen.

Sony Vegas Pro is een allround videobewerker die ook de mogelijkheid geeft naar blu-ray schijven te branden en opnames in HD kwaliteit te bewerken, je hebt hier natuurlijk wel ook een blu-ray brander voor nodig maar dat spreekt vanzelf.

Mensen die nog niet bekend zijn met andere video bewerkings programmas zoals Pinnacle Studio of Windows Movie Maker 2012 zullen Sony Vegas waarschijnlijk een tikkeltje te lastig vinden om mee te werken. De functionaliteiten zijn niet altijd duidelijk en er wordt te weinig uitleg gegeven over waar de functies nu werkelijk voor dienen. Daarom raden wij aan dit programma alleen te gebruiken als er al voldoende kennis is van werken met dit soort software.


Download Sony Vegas Pro gratis via onderstaande link.Download: http://www.sonycreativesoftware.com/download/trials/vegaspro

Vorige paginaSony Vegas Pro 1   Sony Vegas Pro 2