Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Multimedia > SketchUp

SketchUp

Google SketchUp of ook wel bekend als Trimble Sketchup is een programma voor het maken van 3d modellen voor diverse doeleinden zoals in de architectuur, film, games en civiel ingenieurs en is te krijgen als gratis versie of professionele versie. Deze software is vooral een aanrader omdat soortgelijke software vaak duur in aanschaf is zonder dat je weet of je wel goed kunt werken met de interface.

Google Sketchup is ondanks het zware thema zeer gemakkelijk in gebruik en heeft een online database van kant en klare modellen van bijvoorbeeld ramen, deuren, autos, meubels enz die constant verbeterd word door andere gebruikers.

Wanneer je Sketchup upstart word je geconfronteerd met een soort van wizard scherm waar alles wat je doet goed en gedetailleerd word uitgelegd. Door deze (hulp) wizard maak je binnen de korste tijd 3D modellen van meubels, huizen of wat dan ook. Er worden tijdens het ontwerpen zelfs tips gegeven hoe je diepte in je model kunt maken waardoor je je model nog meer realistisch kunt bouwen.

Als je klaar bent met het basis ontwerp van je model kun je op zeer gemakkelijke wijze kleuren of andere texturen toevoegen door in een apart menu te klikken. Je verwacht het waarschijnlijk niet als je met dit gratis programma aan het werken bent maar Sketchup heeft een enorme voorraad aan texturen voor je ontwerpen waardoor je een hoop tijd kunt besparen en je ontwerpen veel beter uit kunt laten zien zonder hier uren manuele arbeid in te steken.


Download SketchUp gratis via onderstaande link.Download: http://www.sketchup.com/intl/en/download/index.html

Vorige paginaSketchUp 1