Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Multimedia > Microsoft Word

Microsoft Word

Microsoft Word is zonder twijfel de meest gebruikte tekstverwerkings software op de wereld momenteel en heeft sinds de release van zijn eerste versie op vrijwel iedere computer voor zakelijke of prive doeleinden geinstalleerd gestaan en dit hebben de makers echt verdiend. Microsoft Word is een zeer snelle en stabiele tekstverwerker die door onderzoek en feedback van gebruikers bij elke update flinke verbeteringen meekrijgt.

Tekstverwerken is niet meer hetzelfde als 10 jaar terug toen die uitsluitend over tekst ging. Hedendaags is het normaal dat tekstbestanden uitgebreid zijn met grafieken, afbeeldingen, tabellen en meer.

Het uiterlijk van Word is door de jaren heen veel veranderd om de gebruiker een makkelijke maar toch uitgebreidde tekstverwerkingstool te bieden. Omdat de meeste functies zich nu in de tabbladen aan de bovenkant van Word bevinden kan men nu sneller lettertypen aanpassen, afbeeldingen toevoegen, pagina instellingen aanpassen en ga zo maar door. Het is zelfs mogelijk om de taakbalken van Word volledig aan te passen naar jouw wensen.

Wanneer je de Microsoft Office software download vind je hierin niet alleen Word maar ook andere handige software als Powerpoint, Excel, Outlook, Access, Onenote, Publisher en Lync die meer dan genoeg zouden moeten zijn voor de zakelijke en prive gebruiker.


Download Microsoft Word gratis via onderstaande link.Download: http://office.microsoft.com/en-us/word/

Vorige paginaMicrosoft Word 1   Microsoft Word 2