Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Multimedia > Microsoft Excel

Microsoft Excel

Microsoft Excel is het spreadsheet programma van Microsoft en is een onderdeel van Microsoft Office.

Met Microsoft Excel kunt u op een zeer gebruiksvriendelijke manier gegevens beheren, analyseren en delen met anderen. Excel word vaak gebruikt in kantoren voor het maken van spreadsheets waar snel berekeningen in gemaakt moeten worden. Met deze software kunt u elke tabel of cel een eigen formule geven zodat wanneer iets in deze tabel of cel word veranderd u doormiddel van de toegewezen formule direct een uitkomst krijgt aan de hand van deze. En kun je deze zelfs in mooie overzichtelijke grafieken laten weergeven. En met de nieuwste versie van Microsoft Excel kun je deze gegevens doorsturen naar je smartphone of online opslaan zodat je deze overal kunt bekijken en zelfs kunt aanpassen.

Excel is een gebruiksvriendelijk programma dat door iedereen gebruikt kan worden maar wanneer je deze software tot het uiterste wilt gebruiken is het toch nodig om je diep tot in de materie te verdiepen met lessen of boeken omdat het programma onwijs uitgebreid is.

Wanneer je de Microsoft Office software download vind je hierin niet alleen Excel maar ook andere handige software als Powerpoint, Word, Outlook, Access, Onenote, Publisher en Lync die meer dan genoeg zouden moeten zijn voor de zakelijke en prive gebruiker.


Download Microsoft Excel gratis via onderstaande link.Download: http://office.microsoft.com/en-us/excel/

Vorige paginaMicrosoft Excel 1   Microsoft Excel 2