Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Multimedia > Free sound recorder

Free sound recorder

Free sound recorder is een opname programma op de computer voor muziek. U neemt met Free Sound recorder gemakkelijk geluiden op met behulp van de microfoon ingang. Het is ook mogelijk om met de stereo uitgang muziek op te nemen. En het mooie is dat het zo wordt opgenomen zoals het uit de luidsprekers van de computer of radio komt.

De free sound recorder heeft veel mogelijkheden. En dat moet ook wel. Het moet immers onderscheidend zijn ten opzichte van alle overige opname apparatuur. De weergave op het scherm is echter minimaal waardoor Free sound recorder een erg gebruikersvriendelijke recorder is. U kunt snel en gemakkelijk opnement, stoppen of pauzeren. U kunt de geluidsbestanden opslaan in een mp3, een wma of een wav formaat met de Free sound recorder.

Ook kunt u met de free sound recorder uw eigen stem opnemen of andere geluiden als de onlnie radio of andere muziek die uit uw luidsprekers komt. Het is een mooie geluidsrecorder. Als u ook een eigen mix programma heeft dan kunt u de opgenomen geluiden vervolgens ook nog eens mixen met elkaar.

Er is eigenlijk niets tot nauwelijk niets aan te merken op deze geluidsrecorder. Met de software Free Sound recorder kunt u uitstekend geluiden opnemen die uit de luidsprekers van uw computer komen. Het is loepzuiver en glashelder! U kunt nu dus alle muziek opslaan op de computer en op de harde schijf van uw computer zetten. Als u muziek van de radio opneemt (de online radio) is het wel belangrijk om de nieuwsberichten eruit te filteren of dan de free sound recorder even op pauze te zetten.
Download nog vandaag de free sound recorder. Het is een geweldige online recorder welke veel mooie muziek kan opnemen en ook uw eigen stem! Zo kunt u oefenen voor een van de vele prachtige talentenjachten.


Download Free sound recorder gratis via onderstaande link.Download: http://www.freesoundrecorder.net/download.htm

Vorige paginaFree sound recorder 1