Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Multimedia > FL Studio

FL Studio

Maak de mooiste muziek met veel gemak met FL Studio. FL studio heette eerst Fruityloops en is een muziekstudio voor op uw computer. U kunt muziekpatronen toevoegen op iedere manier en deze ook aanpasen. Er zijn veel samples en filters in FL Studio die iedereen en zelfs de meest doorgewinterde muziek mixer zal aanspreken.

Waar fruityloops vooral werd gebruikt om leuke loopjes in elkaar te flanzen, daar is FL studio nu doorontwikkeld tot een volwaardige muziek editor. Er zijn een ontelbaar aantal muzieklopen en samples aanwezig om het u gemakkelijker te maken. Dit is vooral ontstaan door het internet. Ook kan men via een MIDI poort gemakkelijk muziekinstrumenten in de mix opnemen.

Misschien is het voor een beginnende muzikant allemaal wat te veel om FL studio te gebruiken. Er is een groot aanbod van opties en het is dan niet meer helemaal duidelijk waar men precies mee bezig is. Het is desondanks een geweldige muziekeditor. Zelfs mensen zonder enig muzikaal talent kunnen hun hart ophalen en hun muzikaliteit nieuw leven inblazen.
Wordt jij de nieuwe top DJ van Nederland? Ontdek het met FL studio en maak de mooiste mixen die er zijn.

Fl studio ondersteunt de formaten : VST/VSTi/VST2, DXi, DXi2, MP3, WAV, OGG, MIDI, ASIO, ASIO 2, REWIRE, REX 1 & 2
Ontdek nog vandaag uw muzikale kwaliteiten en maak de mooiste mixen die er zijn.

De grote voordelen van FL studio zijn de intuitieve lay out, de grote hoeveelheid beschikbare mixen en samples en ook de ruime mogelijkheden om meer uitbreidingen te krijgen. Daarnaast kan men gemakkelijk instrumenten aansluiten met een MIDI aansluiting.

Het nadeel is dat het even tijd kost voordat men het programma FL studio daadwerklijk goed onder de knie heeft. Voor beginners is het niet het meest ideale muziek editor programma.
Al met al kunnen wij u echter adviseren om het programma te downloaden. FL studio zal u veel moois bieden en ook veel mogelijkheden bezorgen! Ontdek ze nog vandaag en download FL studio.


Download FL Studio gratis via onderstaande link.Download: http://www.image-line.com/downloads/flstudiodownload.html

Vorige paginaFL Studio 1