Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Multimedia > DJ Promixer

DJ Promixer

DJ Promixer is een programma om u muziek te mixen. U kunt de verschillende muziek bestanden door elkaar mixen en er dan een mooie tune van maken op uw computer. Het is werkelijk erg mooi om creatief bezig te zijn. Met de digitale draaitafels van de DJ Promixer kunt u alles uit de kast halen en de meest mooie muziek draaien en mixen in uw eigen huis of bij iemand op een feestje.

Er zijn twee verschillende decks, net als of u uw eigen twee draaitafels voor u heeft. Daaronder staan alle muziekbestanden. Deze kunt u zelf gemakkelijk importeren en dan bewerken. Vervolgens sleept u de muziek bestanden naar een van de verschillende decks om zo een nieuw muziekbestand te maken. U kunt gemakkelijk het tempo wijzigen en extra effecten invoegen. Hierdoor wordt het helemaal uw eigen compositie. En dat is toch wel iets waar iedereen trots op wil en kan zijn. Lekker aan de tafel mixen en volop genieten van de goede muziek! Die u zelf maakt met DJ Promixer.

Het ziet er allemaal wat minder gelikt uit bij de DJ Promixer echter het is niet storend. U kunt gemakkelijk alle verschillende functies onderscheiden en er is ook nog eens een hulpfunctie. Er zijn veel verschillende opties in DJ Promixer waar u veel plezier aan kunt beleven. Het programma DJ Promixer is een echte aanrader voor iedereen die zijn eigen muziek wil mixen.
Met dit lichte en gemakkelijke programma kan iedereen zijn eigen muziek mixen en volop genieten van zijn eigen muzikale kunsten. Alle functies die u verwacht zijn aanwezig in deze prachtige DJ software.

Wacht niet langer en download dit programma! Misschien bent u wel de volgende top DJ die ons land overal beroemd en bekend maakt.


Download DJ Promixer gratis via onderstaande link.Download: http://www.djpromixer.com

Vorige paginaDJ Promixer 1