Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Filesharing > Vuze

Vuze

Vuze is het grootste en meeste bekende filesharing programma dat er is welke vroeger bekend stond onder de name Azureus. Met dit platform welke gebruik maakt van het Bittorrent protocol kun je naast het downloaden van files ook dit programma gebruiken voor diverse multimedia toepassingen zoals het afspelen en converteren van audio en video files.

Met Vuze kan nu iedereen zeer gemakkelijk op zoek naar de files die je nodig hebt, met de overzichtelijke ingebouwde zoekmachine kun je zelfs zoeken op andere torrent websites en wordt je doormiddel van feeds op de hoogte gehouden van de laatste nieuwe content en updates.

Vuze is echter niet voor de personen die alleen maar even snel iets willen downloaden, de interface is in het begin een beetje ingewikkeld en is ook niet volledig vertaald naar het nederlands. Ook zullen gebruikers met een langzame computer beter gebruik kunnen maken van de wat simpelere filesharing tools omdat Vuze vrij veel van je systeem vereist.

Wij raden je echter wel aan om deze programmas alleen te gebruiken volgens de wetten van het betreffende land waarin je je bevind en dat mogelijk illegaal gebruik stafbaar kan zijn.


Download Vuze gratis via onderstaande link.Download: http://www.vuze.com/download/

Vorige paginaVuze 1   Vuze 2