Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Filesharing > IMesh

IMesh

IMesh is niet zomaar een standaard gratis peer to peer programma waarmee je software of andere soorten data uit kunt wisselen met andere gebruikers van deze software. IMesh voorziet de gebruiker van een hoop extra functies zoals een ingebouwde speler voor het beluisteren van muziek en het vinden van nieuwe muziek. Een zeer gebruikte functie in IMesh is de DJ module waarmee je snel en gemakkelijk muziek kunt bewerken.

Als je bekend bent met p2p software dan heb je waarschijnlijk al snel door dat IMesh een cloon is van een ander zeer populair p2p programma namelijk BearShare die door het zelfde team is gemaakt als de programmeurs van IMesh. Ben je dus bekend met Bearshare en was je tevreden met deze software dan zal IMesh je niet tegenvallen, door dezelfde gebruiksvriendelijkheid te hanteren met wat nieuwe en andere functies heb je nu waarschijnlijk een nieuw stukje software gevonden dat altijd op je computer blijft staan.

We willen de downloaders van deze software eraan laten herinneren dat het downloaden en verder verspreiden van software en andere data kwa wetten en regelgeving verschilt per land. Wij raden je dan ook aan om IMesh niet te gebruiken voor doeleinden die strafbaar zijn en in strijd zijn met de wetten van je land.


Download IMesh gratis via onderstaande link.Download: http://www.imesh.com

Vorige paginaIMesh 1