Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Filesharing > Grabit

Grabit

Met dit stukje gratis stukje software grabit kunt u bestanden uit wisselen met anderen. Het is een netwerk van mensen die hier over de hele wereld gebruik van maken. De communicatie verloopt via verschillende nieuwsgroepen waarin berichten en downloads staan.

Met behulp van een zoekfunctie kunt u met grabit in het Usenet (de nieuws groepen) gaan zoeken. Als u een bestand ontdekt en ziet dat u wilt downloaden kunt u dit simpelweg doen door het aan te klikken. Het programma Grabit pakt alleen de belangrijke onderdelen van de download en laat alle overtollige informatie achterwege. Hierdoor haalt u de kern van de download binnen en heeft u minder ruimte nodig op uw harddisc en gaat het binnenhalen natuurlijk ook een stuk sneller.

De software grabit is volledig gratis. Het kan echter wel zijn dat u zich aansluit bij nieuwsgroepen waarvoor u moet betalen. Het is voor beginners vaak toch moeilijk om aansluiting te vinden bij de juiste nieuwsgroepen. Het ontbreekt aan veel praktische informatie en hulp voor mensen die starten met het gebruiken van de grabit software. Wel zijn er een aantal nieuwsgroepen en ook een forum over grabit om uw op weg te helpen. Andere gebruikers kunnen u dan advies en tips geven om goed gebruik te maken van de grabit software.

Wanneer u een keer alles onder de knie heeft van het software programma grabit kunt u zich veel schijfruimte besparen, doordat veel onnodige informatie niet wordt opgehaald bij het downloaden van de bestanden.

Ontdek de mogelijkheden van Grabit en download deze software vandaag nog!


Download Grabit gratis via onderstaande link.Download: http://www.shemes.com

Vorige paginaGrabit 1