Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Filesharing > Filezilla

Filezilla

Filezilla is een gratis programma die het mogelijk maakt om op een makkelijke manier bestanden of hele websites te uploaden en downloaden vanaf en naar elke gewenste server door het gebruik van ftp. Daar waar andere gratis ftp programma's meestal niet helemaal perfect functioneren of niet uptodate zijn waardoor je niet altijd naar elke server moeiteloos kunt uploaden, heeft Filezilla echt geen nadelen. Filezilla werkt snel en is zeer makkelijk in gebruik met een gebruiksvriendelijke user interface waar je direct alles kunt inzien wat je nodig hebt voor een snelle up- of download.

Wanneer je Filezilla opent krijg je standaard een aantal vensters waar je kunt zien wat de voortgang is van de huidige sessie, in het linker vak zie je je eigen lokale computer en in het rechtervak kun je de server zien wanneer je verbonden bent met deze en aan de onderkant van het programma kun je de vooruitgang zien van de overdracht en/of alle bestanden succesvol zijn verzonden en ontvangen.

Filezilla ondersteunt ook diverse handige mogelijkheden zoals de mogelijkheid voor encryptie en het voortzetten van eerder stop gezette bestandsoverdrachten. Bij de laatste nieuwe versies van Filezilla is het ook mogelijk om met meerdere servers te verbinden die u in de tabbladen boven de twee centrale vakken kunt inzien.


Download Filezilla gratis via onderstaande link.Download: http://https://filezilla-project.org/download.php

Vorige paginaFilezilla 1