Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Filesharing > Bitcomet

Bitcomet

Wilt u snel grote bestanden uitwisselen of downloaden? Dan is het programma bitcomet iets voor u. U kunt de software bitcomet gratis downloaden. Bitcomet werkt met torrents welke u kunt uitwisselen met anderen op een snelle manier.
Met het programma bitcomet kunt u ook chatten met andere gebruikers van het programma. Zo kunt u sneller zaken bespreken. Ook kunt u specifieke IP adressen blokkeren als u dat wilt. Ook is het mogelijk om het downloaden tijdelijk te pauzeren. Dat kan wel handig zijn soms.

De bitcomet software kent vele statistieken. Ook kunt u de software heel goed afstemmen op uw wensen. Vaak zijn echter de gegevens en mogelijkheden vergezocht en alleen als u heel vaak gebruik maakt van het software programma bitcoment of veel download, zult u hier baat bij hebben.

Vooral voor hardcore download mensen is het software programma bitcomet een super mooi programma met zeer veel mogelijkheden en een uitgebreide interface. Een beginner zou kunnen overwegen om voor een andere torent download programma te kiezen.

Of het software programma bitcomet wat voor u is, kunt u snel en gemakkelijk ontdekken. U kunt de software namelijk snel en gemakkelijk downloaden om het dan te gaan gebruiken.


Download Bitcomet gratis via onderstaande link.Download: http://www.bitcomet.com/doc/download.php

Vorige paginaBitcomet 1