Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Communicatie > Whatsapp voor Iphone

Whatsapp voor Iphone

Whatsapp voor de iphone is een soort van instant messenger service voor op je smartphone, tablet of desktop computer en is heden beschikbaar voor de iphone, blackberry, android en nokia smartphones.

Met deze betaalde dienst (0,89 cent) per jaar kun je korte berichtjes sturen met diverse media toevoegingen zoals foto's, filmpjes, internet links enz. naar iedereen die Whatsapp heeft geinstalleerd op welk soort smartphone of elk ander apparaat dan ook. Whatsapp is dus ontzettend handig voor mensen die veel sms berichten versturen aangezien je met Whatsapp meer mogelijkheden hebt en ook nog eens een buiten je internet bundel en de jaarlijkse bijdrage niets extra's kost.

Wanneer je Whatsapp voor het eerst hebt geinstalleerd op je iphone gaat deze op zoek naar je telefoonnummer wat tevens je account gekoppeld is aan je account. Alle vrienden die je in de telefoonlijst van je iphone hebt staan zal je direct kunnen terug vinden in Whatsapp en aan de foto of de tekst onder hun naam kun je direct zien wie Whatsapp geinstalleerd heeft.

In de nieuwste versie van Whatsapp is het zelfs mogelijk om een groepsgesprek te beginnen waaraan 30 personen kunnen deelnemen, dit is een ontzettend handige functie voor zowel zakelijke toepassingen als wanneer je met een grote groep iets moet afspreken.

Sinds de komst van smartphones zijn er veel van dit soort berichten diensten gekomen waar Whatsapp in de top 3 van de populairste thuis hoort. Net als ieder programma heeft het zijn voor en nadelen maar 1 ding is duidelijk, wanneer je Whatsapp voor de iphone gebruikt zal je meer geld te besteden hebben voor andere leuke dingen !


Download Whatsapp voor Iphone gratis via onderstaande link.Download: http://https://itunes.apple.com/us/app/whatsapp-messenger/id310633997?mt=8

Vorige paginaWhatsapp voor Iphone 1   Whatsapp voor Iphone 2