Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Communicatie > Whatsapp voor Android

Whatsapp voor Android

Whatsapp voor Android toestellen is een soort van mix tussen een berichtendienst en chat applicatie die oorspronkelijk alleen voor iphone toestellen verkrijgbaar was, gelukkig is het tij gekeerd en kunnen nu ook mensen met Android devices gebruik maken van deze handige chat service.

Om Whatsapp voor Android te downloaden kun je naar de Android market gaan of op de link klikken op deze pagina. Let wel op dat je Android versie 2.0 of hoger hebt en we hou er rekening mee dat er voor Whatsapp jaarlijks 0,89 eurocent betaald moet worden na het eerste jaar gratis gebruik te kunnen maken hiervan.

Het fijne van Whatsapp tegenover bijvoorbeeld de Ping service van Blackberry is dat je met deze dienst met alle type smartphones berichten kunt sturen zonder hiervoor extra dingen te installeren. Dit is een enorm nadeel bij Ping aangezien hier alleen Blackberry gebruikers gebruik van kunnen maken.

Het leuke van Whatsapp is dat je er niet alleen maar berichten mee kunt verzenden maar ook fotos, videos, links en je huidige lokatie naar je vrienden kunt sturen wat toch net een extra dimensie geeft.

Whatsapp voor Android is kwa uiterlijk niets speciaals maar doet perfect waar de applicatie voor gedownload zal worden en dat is communiceren met vrienden die ook een smartphone of tablet bezitten, het klinkt misschien stom maar wie in 2010 nog geen Whatsapp heeft gaat niet mee met de tijd !


Download Whatsapp voor Android gratis via onderstaande link.Download: http://www.whatsapp.com/android/

Vorige paginaWhatsapp voor Android 1   Whatsapp voor Android 2