Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Communicatie > Telegram Messenger

Telegram Messenger

Telegram Messenger is een vrij nieuwe speler op het gebied van instant messaging voor handheld devices, echter is sinds de overname van Whatsapp Messenger door Facebook een verhuizing gaande onder zowel Nederlandse als Gebruikers wereldwijd naar alternatieven.

Telegram Messenger is slechts 1 van de andere gratis messengers die je kunt downloaden voor je smartphone. Andere nog steeds populaire berichten apps zijn Viber, Facebook Messenger, Line en Skype. Al deze apps werken buiten de design verschillen vrijwel op dezelfde manier.

Telegram Messenger is gemaakt door een Rus en deze claimt dat Telegram de privacy van zijn gebruikers hoog in het vaandel heeft door elk bericht te versleutellen zodat echt niemand behalve jij en de ontvanger kan lezen wat je verstuurd hebt. Volgens de ontwerper heeft Telegram Messenger op moment van schrijven bijna een miljoen Nederlandse gebruikers en komen er iedere seconde circa 100 nieuwe gebruikers over de hele wereld bij.

Voorlopig is Telegram nog volledig gratis maar hoelang dat zal duren is natuurlijk altijd de vraag. De eigenaar van de app zegt momenteel dat hij voorlopig nog niet van plan is om geld te vragen voor de app, maar dat hij in de toekomst waarschijnlijk op basis van donaties de messenger online wilt houden, net als Wikipedia zeg maar.

Over de mogelijkheden van de app kunnen we eigenlijk in een notendop vertellen dat je er eigenlijk alles mee kunt wat je ook met andere messengers kunt. berichten versturen, foto's en videos sturen, voice berichten achterlaten enz. Je kunt er natuurlijk van uit gaan dat de app indien deze zo populair blijft als tie is alle mogelijkheden zal gaan bevatten die andere grote populaire messenger apps ook hebben.

Door de grote interesse tijdens de launch op mobiele devices heeft Telegram de eerste paar dagen last gehad van een beetje downtime, dit is te begrijpen aangezien er zoveel nieuwe leden zijn verworven. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid binnen een korte tijd verholpen zijn anders kan de app zijn stroom aan gebruikers snel vaarwel zeggen.


Download Telegram Messenger gratis via onderstaande link.Download: http://telegram.org

Vorige paginaTelegram Messenger 1