Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Communicatie > Miranda IM

Miranda IM

Miranda IM is een instant messaging programma dat overweg kan met MSN, Yahoo, ICQ, AIM, Jabber, Gadu-Gadu, Tlen, IRC en Netsend. Het programma gebruikt erg weinig intern geheugen, is erg klein (ongeveer 1,5MB) en is erg snel in gebruik.

Het grote voordeel van Miranda IM is dat het niet geÔnstalleerd hoeft te worden. Het kan direct worden gebruikt en laat hierdoor geen troep op je pc achter.

Voor Miranda IM zijn ongeveer 350 extra addons en plug-ins beschikbaar, waardoor je extra functionaliteit en vormgeving zonder problemen toe kunt voegen.


Download Miranda IM gratis via onderstaande link.Download: http://www.miranda-im.org

Vorige paginaMiranda IM 1   Miranda IM 2   Miranda IM 3

Home > Communicatie > Miranda IM

Miranda IM

Miranda IM is een open source instant messaging programma ontworpen voor Microsoft Windows waarmee uw op verscheidene chatnetwerken tegelijkertijd kunt inloggen.

Miranda instant messager is een gratis programma met als groot voordeel dat het klein en simpel is zonder vervelende reclame banners waardoor het snel op kan starten en gemakkelijk te gebruiken is.

U kunt Miranda IM gebruiken voor in te loggen op verschillende netwerken zodat u tegelijkertijd met al uw contacten kunt chatten.

De netwerken die Miranda IM ondersteund zijn onder andere : AIM, MSN, Facebook, Gadu-Gadu, IRC, ICQ, Jabber en Yahoo.


Download Miranda IM gratis via onderstaande link.Download: http://www.miranda-im.org/download/

Vorige paginaMiranda IM 1   Miranda IM 2