Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Browsers > Microsoft Internet Explorer

Microsoft Internet Explorer

Internet Explorer van Microsoft is voor iedereen de bekendste browser die er op de markt is. Dit komt onder andere doordat Microsoft deze browser standaard meelevert met bijvoorbeeld WindowsXP/Vista/7.

Internet Explorer (vanaf versie 8) is een browser die zich redelijk goed aan de webstandaarden houdt. Hierdoor is het voor website bouwers makkelijker om hun product op iedere browser hetzelfde weer te laten geven.

Internet Explorer 7 en hoger bieden ondersteuning voor browsen via tabbladen en hebben een automatisch phishingfilter ingebouwd. Ook een pop-up blocker behoort standaard tot de uitrusting van Internet Explorer, waardoor het een vrij complete browser is.

Stel dat de browser vastloopt, dan heeft Internet Explorer een ingebouwde functie waardoor hij de browser of het tabblad dat de crash veroorzaakt automatisch opnieuw geopend wordt en je verder kunt gaan met je bezigheid.

Net als zo'n beetje iedere browser van dit moment is ook Internet Explorer in de Nederlandse taal te downloaden.


Download Microsoft Internet Explorer gratis via onderstaande link.Download: http://www.microsoft.com/netherlands/windows/internet-explorer

Vorige paginaMicrosoft Internet Explorer 1   Microsoft Internet Explorer 2   Microsoft Internet Explorer 3