Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Browsers > Internet Explorer 10

Internet Explorer 10

De allernieuwste versie van internet explorer is de internet explorer 10. Internet explorer wordt ook wel aangeduid als IE10. Het is de opvolger van internet explorer 9. Internet explorer is een jaar na de voorganger internet explorer 9 ingevoerd door Microsoft. Op dit moment is internet explorer 10 alleen beschikbaar voor computers en laptops die beschikken over windows 8. Voor windows xp of vista zal er geen versie van internet explorer 10 komen. Voor windows 7 zal Microsoft wel een versie van internet explorer 10 gaan ontwikkelen.

Internet explorer is vooral het op het gebied wat CSS3 en html 5 ondersteund beter geworden. Ook is er nu een spelling controle en een auto correctie opgenomen in internet explorer 10. Het is een mooie versie van internet explorer. Alleen is hij helaas alleen nog maar beschikbaar in windows 8. Tevens is er een do not track module opgenomen in de internet explorer 10. De bekende cookies kunt u nu dus zelf aan en uitzetten. Standaard staat de do not track module ingeschakeld als u internet explorer 10 heeft gedownload.

Het ontwerp en design is in internet explorer 10 gelijk gebleven. En dat is natuurlijk wel prettig voor mensen die niet graag veel verandert zien, maar wel meer gebruikersgemak wensen. Zeker als u al over stapt naar windows8 verandert er veel voor u en dan is het toch wel prettig dat internet explorer er in ieder geval hetzelfde uitziet. Dezelfde looks and feels zijn wel prettig.


Download Internet Explorer 10 gratis via onderstaande link.Download: http://ie.microsoft.com/testdrive/info/ReleaseNotes/Default.html

Vorige paginaInternet Explorer 10 1   Internet Explorer 10 2