Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Branden > Nero Burning ROM

Nero Burning ROM

Even snel en gemakkelijk uw bestanden opslaan op een CD of DVD is dankzij nero burning rom goed te doen. U kunt de bestanden selecteren en op de CD of de DVD plaatsen. Of het nu geluidsbestanden zijn of video bestanden met veel beeld en geluid of een databestand of MP3 bestand: Met nero burning rom kunt u het allemaal van uw computer of laptop overzetten naar een CD of DVD. En zo kunt u het sneller en gemakkelijker met anderen delen of als backup gebruiken.

Een backup met uw favoriete muziek, films en videoís kunt u snel en eenvoudig maken met nero burning rom. U hoeft niet meer bang te zijn dat u bestanden kwijt raakt, omdat u weet dat u een backup heeft gemaakt van de bestanden op uw computer naar een CD of DVD. Ook kunt u er een extra exemplaar van maken om de bestanden te delen met uw vrienden, familie en collegaís.
Nero burning rom is een stuk beter dan soortgelijke programmaís, omdat het een veel uitgebreider pakket van mogelijkheden heeft. U kunt CDís mixen, bewerken en reproduceren. Ook DVDís en videoís kunt u eenvoudig, gemakkelijk en snel reproduceren. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om films van DVD naar DVD5 of DVD9 formaat te laten veranderen.

Er is een gratis versie van nero burning rom beschikbaar, die u eenvoudig en gemakkelijk kunt downloaden vanaf het internet.


Download Nero Burning ROM gratis via onderstaande link.Download: http://www.nero.com/enu/products/nero-burning-rom/free-trial-download.php

Vorige paginaNero Burning ROM 1   Nero Burning ROM 2