Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Beveiliging > Secunia Personal Software Inspector

Secunia Personal Software Inspector

Het patchen van onveilige programma's helpt bij de bescherming van uw gegevens en de pc tegen cybercriminelen. Secunia Personal Software Inspector (PSI) is een security scanner die onveilige programma's identificeert en ervoor zorgt dat deze geŁpdate worden. Het automatiseert zelfs het updaten van veel van deze programma's, waardoor het een stuk makkelijker wordt om een veilige pc te behouden.

Cybercriminelen richten zich steeds meer op privť computers. Met name kwetsbaarheden (bepaalde code fouten of bugs) in populaire (niet-Microsoft) programma's worden uitgebuit en gebruikt als een toegangspoort tot de computer, om zodoende toegang te krijgen tot vertrouwelijke gegevens zoals wachtwoorden, online profielen en bankgegevens. Aanvallen die kwetsbare programma's en plug-ins exploiteren, worden vaak niet geblokkeerd door de traditionele anti-virus programma's.

Tijdig patchen is de enige oplossing om dit soort aanvallen te voorkomen. Patches worden gratis aangeboden door de meeste softwareleveranciers, maar het vinden van al deze patches is vervelend en tijdrovend. Secunia PSI verwijdert de complexiteit van deze taak, zodat u veilig kunt winkelen, bankieren en online socialiseren.

Secunia heeft tevens een online versie van de software beschikbaar, genaamd 'Online Software Inspector (OSI)'. Deze vindt je op de website beveilig.uwpc.info.


Download Secunia Personal Software Inspector gratis via onderstaande link.Download: http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal/

Vorige paginaSecunia Personal Software Inspector 1   Secunia Personal Software Inspector 2   Secunia Personal Software Inspector 3