Volg ons op Twitter

Categorieėn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Beveiliging > Runscanner

Runscanner

Het voor vele mensen nog onbekende Runscanner is een gratis scanner die controleert of er malware op je systeem aanwezig is. Dit wordt gedaan door het gebruikmaken van verschillende online databases, zoals FileAdvisor en CastleCops. Indien je niet zeker weet of een bestand besmet is kun je het ook nog eens doorsturen naar de website VirusTotal waar er vele verschillende scanners het bestand gaan scannen op spy/malware en/of virussen.

Met Runscanner is het ook mogelijk om verdachte processen meteen uit te zetten en het detecteren van zelfstartende programma“s, spyware, adware, hijackers, verdachte drivers en andere programma“s en processen die problemen kunnen veroorzaken is een mogelijkheid van Runscanner.

Als je Runscanner gedownload hebt hoef je het programma niet te installeren. Het kan namelijk zonder installatie zijn werk doen.

Het programma bevat drie verschillende modus, namelijk de beginners-modus (waarin je alleen een scan kunt uitvoeren), de classic-modus (deze geeft de je de mogelijkheid malware, spyware, adware e.d. te verwijderen) en de expert-modus (waarbij je alle opties kunt benutten).


Download Runscanner gratis via onderstaande link.Download: http://www.runscanner.net

Vorige paginaRunscanner 1   Runscanner 2   Runscanner 3