Volg ons op Twitter

CategorieŽn

Nieuwste Downloads

Download Tip 5

  1. Whatsapp

  2. VLC Media Player

  3. AVG Anti-Virus Free

  4. Gimp

  5. Microsoft Powerpoint

Home > Beveiliging > Emsisoft Anti-Malware

Emsisoft Anti-Malware

Emsisoft Anti-Malware controleert, in tegenstelling tot andere conventionele beveiligingsproducten, niet alleen met virusdefinities. Het houdt ook het gedrag van alle actieve programma's in de gaten en waarschuwt zodra er iets verdachts gebeurt.
Typische manieren om een PC te infecteren worden vooraf al geblokkeerd. Websites die Trojans of Spyware proberen te installeren of andere bedriegelijke inhoud bevatten, worden door de surf-beveiliging geblokkeerd.
Dagelijkse updates in combinatie met de 'zero-day' bescherming door gedragsanalyse garanderen de best mogelijke bescherming tegen nieuwe infecties.

Emsisoft Anti-Malware bevat dus een bewaker, die alle gevaarlijke programma's herkent en blokkeert voordat ze een kans hebben om schade te veroorzaken. De unieke nieuwe Emsisoft Anti-Malware gedragsbewaking waarschuwt je onmiddellijk wanneer een programma een potentieel gevaarlijke operatie probeert uit te voeren. Het doet dit voor elk programma, met inbegrip van programma's die op het eerste gezicht onschuldig lijken!

Emsisoft Anti-Malware maakt verder gebruik van de 'intelligentie van de massa' en biedt een aanbeveling gebaseerd op de beslissingen van andere gebruikers. Wanneer er een waarschuwing verschijnt, wordt er een duidelijk begrijpelijke afbeelding getoont met informatie hoe andere gebruikers op deze waarschuwing hebben gereageerd. Dit stelt je in staat om snel te beslissen of iets kwaadaardig is of niet.

Bij het downloaden krijg je de volledige versie met real-time beveiliging 30 dagen gratis. Zonder aanschaf van licentie zet de software zichzelf na deze 30 dagen om naar de gelimiteerde gratis versie, waarmee je je computer kunt scannen en schonen wanneer je wilt. De real-time bescherming tegen nieuwe infecties is dan echter niet meer actief.


Download Emsisoft Anti-Malware gratis via onderstaande link.Download: http://www.gratisdownloaden.net/redirect.php?s=emsisoft.nl/antimalware/index.htm

Vorige paginaEmsisoft Anti-Malware 1   Emsisoft Anti-Malware 2   Emsisoft Anti-Malware 3